19 C
Lloret de Mar
Imatge d'arxiu del projecte 'Apadrina un avi'

Càritas Lloret busca voluntaris per als diferents projectes que té en marxa al municipi

Més enllà dels serveis tradicionals de repartiment de menjar i roba, l'entitat té moltes altres propostes i necessita persones que vulguin col·laborar-hi per tirar-les endavant.

Imatge d'arxiu del projecte 'Apadrina un avi'

Darreres Notícies

Càritas Lloret busca voluntaris. Més enllà dels serveis tradicionals de repartiment de menjar i roba, l’entitat té moltes altres propostes i necessita persones que vulguin col·laborar-hi per tirar-les endavant. Així ho afirma la presidenta, Lucía Echegoyen.

Porta de Càritas Lloret

En total, hi ha més d’un quinzena de projectes que tenen per objectiu atendre diferents col·lectius amb necessitats bàsiques, com ara el programa que ajuda les persones en risc d’exclusió social o l’acompanyament a estudiants o a gent gran.

L’entitat compta actualment amb una quarantena de voluntaris, xifra que s’ha reduït molt els últims anys. Però, a més, la mitjana dels col·laboradors és de 60 anys i la presidenta vol fomentar que els joves i adolescents també s’hi involucrin.

Les persones interessades en fer-se voluntàries de Càritas Lloret poden contactar amb l’entitat al correu electrònic lloret@caritasgirona.cat o bé al telèfon 972 37 32 78.

spot_img

El + Vist