Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Carlos Luis Acotto

Carlos Luis Acotto tanca el cicle ‘Nits de Piano’ amb un recital i una ‘masterclass’

El recital d'aquesta nit començarà a dos quarts de deu, al teatre municipal. El preu de l'entrada són 10 euros, amb descomptes per a jubilats i estudiants.

Carlos Luis Acotto

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

El premiat pianista Carlos Luís Acotto és l’encarregat de tancar, avui, el cicle Nits de piano organitzat pels Amics de la Música al teatre. El pianista interpretarà obres de Beethoven, Chopin o Liszt, entre d’altres.

L’artista, argentí resident a París que ja ha actuat a Lloret de Mar, és professor titular de Piano Superior de la Universitat Nacional de Rosario a l’Argentina i professor del Conservatori Nacional de la Regió de Limoges. Acumula una bona col·lecció de premis, com ara la medalla d’honor del Ministeri de l’Interior de França el 2014. Això el qualifica de sobres per complementar l’actuació d’avui amb una masterclass.

El recital d’aquesta nit començarà a dos quarts de deu, al teatre municipal. El preu de l’entrada són 10 euros, amb descomptes per a jubilats i estudiants. Recordem que els diners es destinaran a restaurar l’orgue de la parròquia.

El cicle Nits de piano l’han format tres concerts, interpretats per Emma Straton, Pilar López-Carrasco i Carlos Acotto.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".