17.9 C
Lloret de Mar

Carmelo Gómez i el recital poètic ‘A vueltas con Lorca’

La seva presència magnètica omplirà el Teatre de Lloret de Mar el proper 11 de març.

L'actor, en una fotografia promocional de l'espectacle sobre Lorca.
L'actor, en una fotografia promocional de l'espectacle sobre Lorca.

Darreres Notícies

L’actor Carmelo Gómez vindrà aquest 2022 a Lloret de Mar a on oferirà el recital poètic ‘A vueltas con Lorca’. La directora del Teatre, Amaranta Gibert, assenyala que “és un espectacle amb fragments de poemes de Lorca i dels poetes que el van inspirar, amb un Carmelo Gómez acompanyat d’un piano i amb imatges de fons”.

servicios profesionales jimenez

L’espectacle explica la vida de Federico García Lorca, les seves passions, les pors o el amor, a través del seu teatre, dels seus poemes (majoritàriament fragments), les seves influències (Machado, Cervantes, Dalí) i les seves obsessions.

Carmelo Gómez estarà a l’escenari acompanyat d’un piano, en un viatge meravellós on l’espectador és arrossegat a un imaginari que el captiva fins al darrer minut de l’espectacle.

En aquest projecte, Lorca i els seus versos es presenten com un símbol de llibertat, de combatre la por amb el fet de viure. El final de Federico García Lorca va ser tràgic i violent, però aquest no és el fil conductor del muntatge.

La columna vertebral de ‘A vueltas con Lorca’ és l’amor i la vida, tal com ho sentia el poeta.

Tindrem l’actor Carmelo Gómez amb ‘A vueltas con Lorca’ el proper 11 de març al Teatre de Lloret. Les entrades estan a la venda, amb un descompte del 25%.

spot_img

El + Vist