21.6 C
Lloret de Mar

El Casal de la Gent Gran presenta l’oferta de cursos, amb un taller de ‘batik’ com a novetat

La resta de cursos són els habituals en el Casal Municipal de la Gent Gran: idiomes, informàtica, manualitats, música, a més de teatre radiofònic i cant coral.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Un taller de ‘batik’ és la novetat d’aquest any en els cursos del Casal de la Gent Gran. Es tracta d’una tècnica d’estampació de roba amb cera, tal com ha explicat la coordinadora del casal, Margarita Rodríguez.

Resultado de imagen de batik tecnica tèxtil cera

Una altra de les propostes que va començar fa pocs mesos i que seguirà és la d’amigurumis, que és un taller per fer ninos de ganxet. La resta de cursos són els habituals en el Casal Municipal de la Gent Gran: idiomes, informàtica, manualitats, música, a més de teatre radiofònic i cant coral.

En total, hi ha fins a 13 propostes, i totes solen tenir molt d’èxit. La majoria de cursos tenen un preu de 14 euros durant el trimestre. En aquests casos, les inscripcions s’han de fer la setmana que ve, dijous i divendres, a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà, als baixos de l’Ajuntament. L’excepció són el teatre radiofònic i la coral, que són gratuïts, i per apuntar-se cal adreçar-se al mateix casal dimarts o dimecres que ve.

Les classes s’allarguen de febrer a abril. Cal afegir que els usuaris que s’apuntin a dos o més tallers, tindran una reducció del preu. Tota la informació es pot consultar al web municipal.

spot_img

El + Vist