24.8 C
Lloret de Mar
'Are you OK', Honor Award MontPhoto 2019

Càsting per trobar menors de 13 anys que vulguin promocionar MontPhoto

Els interessats han d'enviar un vídeo presentant-se i responent unes preguntes al WhatsApp 606 180 250 abans d'aquest diumenge.

'Are you OK', Honor Award MontPhoto 2019

Darreres Notícies

MontPhoto busca nens i nenes que vulguin col·laborar a promocionar el festival. L’associació organitza un càsting online adreçat a menors de 13 anys amb l’objectiu que participin a una campanya de promoció del festival internacional de fotografia de natura.

Atenció les persones interessades perquè els seus pares o tutors legals hauran d’enviar un vídeo al WhatsApp del número 606 180 250. La gravació ha de ser en horitzontal i els infants han de dir el seu nom i edat i explicar quin és l’element natural que els agrada més de Lloret, què no els agrada o què els preocupa més de la natura i què és MontPhoto per a ells. El president de MontPhoto, Paco Membrives, explica que la intenció és veure com s’expressen els nens i nenes davant de la càmera.

Fan falta vuit infants i la idea és que tinguin perfils diferents per mostrar diversitat. Els vídeos per al càsting es poden enviar fins aquest diumenge, 5 de juliol. Les persones escollides participaran en un anunci que buscarà que l’espectador es qüestioni si ho estem fent bé.

El càsting es fa de manera telemàtica atesa la situació de pandèmia que vivim, que també ha obligat el festival a reinventar-se, de manera que aquest any es farà virtualment.

Així doncs, el repte no serà portar persones d’arreu a Lloret, sinó aconseguir que el festival arribi a les cases d’arreu del món. El fet que sigui virtual té inconvenients però també molts avantatges, com ara que es podrà comptar amb ponents que per problemes d’agenda tenien dificultats per venir presencialment al municipi. A més, es ponències se subtitularan en diferents idiomes.

MontPhoto 2020 es farà entre el 30 de setembre i el 2 d’octubre. Quan s’acosti la data en donarem tots els detalls.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist