34.4 C
Lloret de Mar
Albiach, ahir als boscos de Lloret, acompanyada per representants dels comuns i de la plataforma ecologista

Catalunya En Comú demana al Govern que abandoni la prolongació de la C-32 i executi alternatives

El grup parlamentari lamenta que la mateixa celeritat per aprovar l'ampliació de l'autopista no s'apliqui per millorar la C-63.

Albiach, ahir als boscos de Lloret, acompanyada per representants dels comuns i de la plataforma ecologista

Darreres Notícies

Catalunya En Comú demana a la Generalitat que abandoni la prolongació de l’autopista C-32 fins a Lloret de Mar i executi alternatives per solucionar la mobilitat del territori.

La presidenta del grup parlamentari, Jéssica Albiach, en una visita aquest dimecres sobre el terreny, ha qualificat aquest projecte de “barbaritat”. Afirma que “és incompatible declarar l’emergència climàtica i fer projectes per tal·lar més de 60.000 arbres en un indret que hauria de ser reserva de la biosfera”. Albiach ha lamentat que la mateixa celeritat per aprovar l’ampliació de l’autopista no s’apliqui per construir la C-63 fins a Vidreres.

La presidenta del grup parlamentari dels comuns també ha visitat el tram de la carretera C-63 que uneix Vidreres amb Lloret. Ha recordat que “fa un any el Govern es va comprometre en tenir alternatives” per l’elevada accidentalitat que hi ha a la via. Tot i així, “només han ensenyat un projecte de tres rotondes i no s’ha ni executat”.

Acompanyada ahir per representants dels Comuns de Lloret i Blanes, i de la plataforma Aturem la C-32, Albiach va visitar ahir la tala de boscos a Lloret de Mar pel pas de l’autopista, aturada cauteralment, i es va reunir amb l’associació d’afectats pels accidents a la C-63.

spot_img

El + Vist