12.2 C
Blanes
Treballadors amb un representant del comitè

CCOO es manifestarà aquest dijous contra el turisme de baix cost arran del cas Savoy

La manifestació, on es preveu l’assistència del secretari general de CCOO, Joan Carles Gallego, començarà a dos quarts de cinc de la tarda a l'antic Selvamar i acabarà a la plaça de la Vila.

Treballadors amb un representant del comitè

Darreres Notícies

CCOO ha convocat una manifestació aquest dijous a Lloret per donar el seu suport als treballadors afectats pel tancament dels quatre hotels de la cadena Savoy. A més, el sindicat denuncia el turisme de baix cost, que va lligat a pràctiques com la d’aquest grup hoteler, que tenia la llum punxada en els quatre establiments. Així ho indica el secretari general de la Federació de Serveis de les comarques gironines de CCOO, Josep Maria Montalbán.

El representant de CCOO ha matisat que, tot i que Lloret és un focus important del turisme de baix cost, aquesta pràctica està estesa per tot el país. I remarca que també hi ha molts hotels lloretencs que treballen bé.

Més enllà de l’escàndol mediàtic i del perjudici per al sector i el conjunt de la destinació, el cas ha deixat a l’atur els treballadors dels hotels Sun Village –on hi va haver l’incendi que ho va destapar tot- , Mediterranean Sand, Savoy i Marina Sand. Montalbán recorda que, segons l’acord signat amb la direcció de la cadena, aquests treballadors recuperaran les seves condicions laborals si la temporada que ve els hotels reprenen la seva activitat amb totes les irregularitats normalitzades.

A la manifestació d’aquest dijous, es preveu l’assistència del secretari general de CCOO, Joan Carles Gallego. La protesta començarà a dos quarts de cinc de la tarda davant de l’hotel Marina Sand –antic Selvamar-, i arribarà a la plaça de la Vila passant per l’avinguda Just Marlès.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist