24.4 C
Lloret de Mar
Cementiri

El cementiri de Lloret és un museu modernista a l’aire lliure, segons Ana Peña

La guia serà l'encarregada de fer les visites guiades gratuïtes d'aquest cap de setmana, amb motiu de la Setmana per Descobrir els Cementiris Europeus.

Cementiri

Darreres Notícies

Aquest dissabte i diumenge hi haurà visita guiada gratuïta al cementiri. D’aquesta manera, Lloret se suma a la Setmana per Descobrir els Cementiris Europeus. La guia serà l’Ana Peña, que donarà els detalls més destacats d’un dels principals elements del patrimoni lloretenc.

Segons Ana Peña, al cementiri modernista de Lloret no hi ha cap escultura que destaqui per sobre de les altres, perquè n’hi ha moltes que tenen un elevat valor patrimonial.

Les visites es faran tant aquest dissabte com aquest diumenge a les dotze del migdia, s’adrecen a tot tipus de públic i no cal fer reserva prèvia.

Aquestes visites guiades són independents a les que s’organitzen cada primer diumenge de mes al vespre. En aquesta ocasió, són nocturnes i teatralitzades i fan un recorregut i unes explicacions diferents. Per assistir a les visites guiades teatralitzades de cada primer diumenge de mes a dos quarts de deu de la nit cal fer reserva prèvia al Museu del Mar.

spot_img

El + Vist