14.9 C
Lloret de Mar
Presentació de les propostes en esports de CiU

CiU proposa crear pistes de tennis i pàdel municipals

El programa convergent també recull la creació del Consell Municipal d’Esports per donar veu a totes les entitats esportives

Presentació de les propostes en esports de CiU

Darreres Notícies

La construcció de 4 pistes de tennis, 4 pistes de pàdel i habilitar un aparcament gratuït per a 220 vehicles, just davant de la piscina municipal. Aquesta és una de les propostes més rellevants en matèria de gestió esportiva que l’alcaldable per CiU, Jaume Dulsat, ha fet públic aquest dimarts a la tarda.

El cap de llista ha assenyalat que la construcció d’aquestes instal•lacions permetran sumar sinergies amb la resta d’equipaments esportius i, de retruc, impulsarà la marca de Lloret Vila Esportiva.

En aquest sentit, el projecte inclou la reforma i obertura del passatge Senyora de Rossell, que transcorre entre la piscina i les pistes d’atletisme, i l’arranjament de l’actual aparcament situat al costat del dipòsit de vehicles municipal.

El programa també recull la creació del Consell Municipal d’Esports. L’objectiu és donar veu a totes les entitats esportives per, entre altres funcions, impulsar la convivència i el civisme des de l’esport base. Ho explica Josep Lluís Llirinós, membre de la candidatura.

Altres actuacions que es preveuen executar són reformar i millorar les infraestructures existents com, per exemple, l’accessibilitat dels vestidors del camp de futbol d’El Molí i de les pistes d’atletisme.

spot_img

El + Vist