19.2 C
Lloret de Mar
Celebrant el Campionat de Catalunya

El club Rem Santa Cristina queda campió de Catalunya en sènior femení

El sènior masculí va fer un tercer lloc i el cadet femení, segon. Pel que fa a Pescadors, el club ha obtingut la plata en juvenil femení i cadet masculí.

Celebrant el Campionat de Catalunya

Darreres Notícies

El sènior femení del club Rem Santa Cristina és campió de Catalunya. La competició es va disputar a Deltebre el cap de setmana passat, on el club lloretenc també va guanyar la medalla de bronze en sènior masculí i la de plata en cadet femení. Un vogador de l’entitat, Joaquim Planells, assegura que estan molt satisfets d’aquests resultats, sobretot de l’or de les noies.

Segons Planells, aquesta és la millor temporada que ha fet el club lloretenc i també la millor que ha fet cap equip català. El vogador recorda que el sènior masculí, aquest any ha guanyat la Lliga Catalana de Llaguts, i el campionat d’Espanya i el de Catalunya de llaüt del Mediterrani, disputats a Alacant i Banyoles, respectivament. Joaquim Planells assenyala que els bons resultats són la conseqüència del treball dur i continuat. Un altre aspecte positiu per a Santa Cristina és que l’equip veterà femení s’ha consolidat.

Pel que fa al club Rem Pescadors, el president, Pepe Colls, ha explicat que només van competir-hi amb tres tripulacions i els resultats no van ser tan bons com esperaven. Tot i que van aconseguir la segona posició en juvenil femení i cadet masculí, en totes dues categories aspiraven al primer lloc. Pel que fa a l’infantil, la cinquena posició és bona tenint en compte que és el primer any que han remat.

No obstant això, Pepe Colls està content que el club tingui una bona base i apunta que aquest hivern hauran de fer una forta campanya de captació de vogadors per a les categories absolutes. Un al·licient per atraure remers és el contacte que el rem permet tenir amb el mar.

Aquest any, tant la tripulació femenina com la masculina, han tingut problemes per completar la barca en diverses regates, com al campionat de Catalunya, on no va poder competir cap de les dues.

 

spot_img

El + Vist