Dimarts, 26 gener 2021
11.6 C
Lloret de Mar
Un usuari fent formació online (egara).

Com es comporta el consumidor després de la Covid-19?

Es tractarà en un taller online, aquest divendres, amb el lloretenc Albert Vinyals.

Un usuari fent formació online (egara).

Darreres Notícies

Es crea una plataforma digital de comerç per als establiments de Lloret

La futura eina s'ha exposat en el ple d'aquest dilluns, arran d'una moció de Força Lloret, aprovada per unanimitat.

Little Fish Shoes, de Lloret, millor iniciativa emprenedora de La Selva de l’any passat

Noelia Garvín es mostra molt satisfeta per rebre aquest reconeixement a la seva tasca artesana i creativa, que permet oferir sandàlies personalitzades.

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d’una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Lloret de Mar, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors.

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

Últims dies per presentar les candidatures al premi Aurora

Aquest guardó té per objectiu reconèixer la tasca realitzada per dones o entitats que hagin treballat per millorar la situació de les dones a Lloret.

Conèixer quins han estat els canvis en el comportament dels consumidors després de la crisi sanitària de la Covid-19 i quines són les pautes a seguir per pal·liar els efectes de la crisi en el sector comerç. Són els aspectes clau que es tractaran en el taller online que organitza aquest divendres la secció de Promoció Econòmica. Les inscripcions estan obertes (som@lloret.cat).

La sessió Anirà a càrrec del lloretenc Albert Vinyals, professor de neuromàrqueting i psicologia a diferents centres i universitats. Comentarà quins són aquests canvis i fins quan perduraran.

Cartell del taller online amb Albert Vinyals
Cartell del taller online amb Albert Vinyals.

A més, reflexionarà sobre les noves oportunitats que sorgeixen pel comerç, així com les dificultats a les quals s’enfronta el sector. Vinyals conclou que no tot el comerç de proximitat ha de vendre online, però sí ha de comunicar molt bé a través d’internet el seu negoci i com acostar-se als clients potencials. Ja sigui utilitzant unes xarxes socials o unes altres en funció del seu públic. L’expert en comerç afegeix que en qualsevol context de crisi, com l’actual, cal formar-se més que mai i saber comunicar el millor possible.

El taller es farà a través de la plataforma ‘zoom’ i està dirigit a establiments i comerciants. Es farà aquest divendres a la tarda, dde les 12:30 a les 16h.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.