10.7 C
Lloret de Mar

Comença el #PiaiChallenge, una sèrie de reptes per fomentar la participació i donar rellevància a temes socials

El primer #PiaiChallenge arriba avui, Dia Mundial del Síndrome de Down, i proposa fotografiar-se amb un mitjó de cada color.

Representants del PIAI
Representants del PIAI

Darreres Notícies

Avui és el Dia Mundial del Síndrome de Down. Se celebra per donar suport a les persones que pateixen aquesta alteració genètica, que es produeix per la presència d’un cromosoma extra. Per donar visibilitat a aquesta causa, des del PIAI, el Partit Independent d’Acció Innovadora, proposen un repte als veïns de Lloret.

servicios profesionales jimenez

S’inclou en l’anomenat #PiaiChallenge, que vol fomentar la participació de la població per donar rellevància a temes socials que sovint queden en un segon lloc. Es farà una proposta cada mes, tal com ha explicat el número 1 del PIAI, Àlex Maset.

Representants del PIAI complint el repte (PIAI)

La primera edició del #PiaiChallenge se centra en el Dia Mundial del Síndrome de Down. Per participar, cal fotografiar-se amb un mitjó de cada color i publicar la imatge en alguna xarxa social, amb el hastag #Piai21M o #PiaiChallenge. Ho ha explicat Rosa Bandrich, membre de la formació, que assenyala que la iniciativa neix de la necessitat d’unir els diferents col·lectius que hi ha a Lloret de Mar, per tal de ser conscients de les necessitats que tenen les persones que ens envolten.

A més, Àlex Maset destaca que un altre dels objectius que persegueix el #PiaiChallenge és transmetre valors a la societat que consideren importants i necessaris, com el respecte o la cohesió.

El primer #PiaiChallenge arriba avui, Dia Mundial del Síndrome de Down, una alteració genètica que afecta, aproximadament, un de cada 800 nadons arreu del món.

spot_img

El + Vist