7.3 C
Lloret de Mar

Comença Fitur, amb la presència, com sempre, de Lloret de Mar

La destinació aprofitarà la Fira Internacional de Turisme de Madrid per presentar el projecte del Castell de Lloret, l'oferta com a Capital de la Cultura Catalana i les visites teatralitzades inspirades en 'House of the Dragon'.

Fitur, aquest matí (Lloret Turisme)
Fitur, aquest matí (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Més de 8.500 empreses i 130 països participen aquests dies a FITUR, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, que celebra la 43a edició. La cita serveix, cada inici d’any, per començar a perfilar com es presenta la temporada i presentar les novetats de la destinació.

servicios profesionales jimenez

En aquest sentit, Lloret de Mar, que sempre participa a la fira més important de l’Estat i una de les més rellevants en l’àmbit mundial, aprofitarà l’ocasió per presentar el projecte de restauració del Castell de Lloret i l’oferta programada amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana. Un altre dels puntals serà la presentació de les visites teatralitzades inspirades en la sèrie House of the Dragon, que va rodar algunes escenes als Jardins de Santa Clotilde.

FITUR ha començat avui i durant els tres primers dies la fira està oberta només al sector professional, mentre que dissabte i diumenge obrirà portes al públic en general. De Lloret de Mar, hi ha representants del sector públic, però també del sector privat.

En aquesta edició, Fitur compta amb Guatemala com a país soci.

spot_img

El + Vist