17.2 C
Lloret de Mar
Els treballs de neteja del Bravapark, ahir al matí

Comencen els treballs de neteja de la finca dels apartaments Bravapark de Fenals

Els treballs consisteixen en la neteja i adequació de tota la finca i el tancament de les parts de la planta baixa per evitar que pugui entrar ningú a l'edifici.

Els treballs de neteja del Bravapark, ahir al matí

Darreres Notícies

Ja han començat les tasques de neteja de la finca i l’edifici dels antics apartaments Bravapark de Fenals. Al ple de dilluns es va aprovar per unanimitat una moció presentada per Lloret en Comú al respecte, però l’equip de govern va explicar que ja havia iniciat els tràmits i ahir dimarts mateix la propietat va començar les tasques.

El regidor de Governació, Jordi Sais, explica que les tasques consisteixen en la neteja i adequació de tota la finca i el tancament de les parts de la planta baixa per evitar que pugui entrar ningú a l’edifici. Uns treballs que la propietat estava obligada a dur a terme per requeriment del propi consistori a través d’un decret del departament de Territori.

El regidor ha afegit que des dels departaments de Benestar i Família i Habitatge s’ha treballat per reubicar les persones que vivien a la finca per poder-los oferir un allotjament més digne.

L’objectiu és aconseguir que ningú no es pugui colar a la finca i acabar amb els problemes de convivència a la zona.

“Esperem que amb les tasques de neteja i adequació i el tancament del perímetre s’eviti que hi hagi noves ocupacions i aquest espai comenci a recuperar una normalitat per la qual des de fa molts de mesos s’està treballant des de l’Ajuntament”

Jordi Sais

El portaveu de Lloret en Comú, Miguel Gracia, ha expressat la satisfacció per l’inici dels treballs, tot i que és crític amb la inacció del govern municipal els últims anys. Gracia recorda que els comuns van portar el problema al ple per petició dels veïns, arran d’una visita de la formació al barri de Fenals.

El portaveu dels comuns insisteix en què estan molt contents que es comenci a posar fil a l’agulla, tot i que recorden que fa una dècada que l’edifici presenta aquest estat lamentable i fins ara no s’havia fet res per part del govern.

Per tant, Miguel Gracia explica que té una sensació agredolça, perquè la propietat no ha rebut cap sanció malgrat tenir aquest edifici en un estat lamentable durant tant de temps.

“Contentíssims que hagin començat les feines de neteja, el que no ens agrada és que l’equip de govern es posi medalles perquè han tingut mesos de treball molt intens quan aquest edifici porta abandonat deu anys i l’empresa no ha rebut mai cap sanció”

Miguel Gracia

El Bravapark és un conjunt d’apartaments turístics comprat fa anys per una cadena hotelera de Lloret, però que actualment es troben molt deteriorats.

spot_img

El + Vist