17.9 C
Lloret de Mar

Comencen les obres de l’últim tram del camí de ronda fins a Fenals

La previsió és que els treballs d'adequació actuals, que s'allarguen 325 metres, estiguin fets a finals de novembre.

La tanca que marca l'inici de les obres del camí de ronda.
La tanca que marca l'inici de les obres del camí de ronda.

Darreres Notícies

Fa uns dies que han començat els treballs per acabar el camí de ronda des de Lloret fins a Fenals. Es tracta del tercer i últim tram d’unes obres molt esperades, que consisteixen en adequar el camí que va des del Castell de Sant Joan fins arribar a la platja de Fenals.

servicios profesionales jimenez

El projecte, que ha requereix l’expropiació d’una finca, preveu construir unes escales i un parell de miradors, com els que hi ha en els trams anteriors i que tenen un gran èxit entre els vianants. La totalitat del camí s’allarga 1.077 metres, dels quals el tram actual fa 325 metres.

Un dels miradors al camí de ronda (Ajuntament de Lloret de Mar)
Un dels miradors al camí de ronda (Ajuntament de Lloret de Mar)

Albert Robert, regidor d’Urbanisme, assenyala que l’objectiu és “caminar sense impediments del principi al final del recorregut”.

El calendari amb què treballa l’Ajuntament és tenir enllestit el darrer tram del camí de ronda a finals de novembre. Per tant, els treballs tindran una durada prevista d’uns tres mesos.

Recordem que el primer i segon tram ja estan fets i que comprenen el camí entre la Roca d’en Maig i el castell de Sant Joan. Les obres es financien a través del Pla Operatiu de Reconversió Turística.

Camí de ronda nord de Lloret de Mar
Camí de ronda nord de Lloret de Mar

Quan el camí de ronda entre Fenals i Lloret està a punt de ser una realitat, l’Ajuntament ha fet un pas endavant per adequar, també, el camí que uneix Cala Gran i Cala Trons, entre Lloret i Canyelles.

El ple ha aprovat un projecte de millora d’aquest tram de camí de ronda que comprèn més d’un quilòmetre. Uns treballs que pugen a 3,8 milions d’euros i que es duran a terme per fases amb l’objectiu de millorar trams ja existents i crear camins nous en indrets que ara mateix no n’hi ha.

spot_img

El + Vist