13.9 C
Lloret de Mar
A punt per començar les obres al carrer Camí de les Cabres

Comencen les obres de millora al carrer Camí de les Cabres

S’allargaran fins al 20 de juny i obligaran a tenir tallat al trànsit el tram afectat, que va de la Sènia del Barral fins a Vall de Venècia.

A punt per començar les obres al carrer Camí de les Cabres

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Ja han començat els treballs al carrer Camí de les Cabres, que s’allargaran fins al 20 de juny. Això obligarà a tenir tallat al trànsit el tram afectat, que va de la Sènia del Barral fins a Vall de Venècia.

Es tracta de la segona fase d’un projecte que va començar el 2018, amb l’adequació del tram que va de Sènia del Barral fins al carrer Poeta Carner.

Carrer Camí de les Cabres, on es faran les obres
Carrer Camí de les Cabres, on es faran les obres

Els treballs consistiran en renovar la via per ampliar les voreres i fer-les accessibles a tothom. A més, es canviarà el paviment i s’aprofitarà per millorar l’enllumenat i el clavegueram. Els detalls els ha donat el regidor d’Urbanisme, Albert Robert.

Amb aquesta obra s’eliminaran molts llocs d’aparcament de la zona, però la voluntat de l’Ajuntament és donar prioritat als vianants en un vial que ara mateix està en molt males condicions.

El cost de les obres és de 140.000 euros (IVA inclòs).

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.