10.5 C
Lloret de Mar

Comencen les obres del nou espai de la fundació Cruyff, a Lloret

Ubicat al costat de l'escola Pere Torrent, té com a objectiu principal la inclusió social de joves i infants.

El moviment de terres ha començat aquests dies.
El moviment de terres ha començat aquests dies.

Darreres Notícies

Comencen les obres del nou espai esportiu que la Fundació Johan Cruyff posarà en marxa a Lloret de Mar. El nou equipament, ubicat a l’Avinguda de Vidreres, al costat de l’escola Pere Torrent, comptarà amb un camp de futbol de gespa artificial, un de criquet i elements de ‘work out’ per entrenar i fer gimnàstica a l’aire lliure.

servicios profesionales jimenez

L’espai anirà més enllà de la pràctica esportiva i té com a objectiu principal la inclusió social d’infants i joves, tal com recull el conveni signat per l’Ajuntament de Lloret i la Fundació Cruyff.

Simulació de com quedarà el nou espai esportiu.
Simulació de com quedarà el nou espai esportiu.

La regidora d’Esports, Anna Garcia Castany, subratlla que la ubicació és “estratègica” i que la finalitat és “fomentar la pràctica esportiva lliure com a eix vertebrador del municipi”.

El nou espai esportiu, que ha d’estar enllestit en el termini de quatre mesos, inclourà un seguit d’accions. Com la formació d’un grup de joves de Lloret, que aprendran a dinamitzar l’espai esportiu, i l’organització d’un campionat de futbol pels nens i nenes de la vila.

El moviment de terres ha començat aquests dies.
El moviment de terres ha començat aquests dies.

Cal tenir en compte que els usos seran lliures. El camp de futbol tindrà les mides d’un camp de futbol sala i que l’espai de criquet està pensat per a la comunitat hindú de Lloret, que practica aquest esport.

Les obres, amb un import de més de 300.000 euros, van a càrrec de la mateixa fundació Cruyff.

conveni fundacio cruyff
El dia de la signatura del conveni amb la Fundació Cruyff

La Fundació Johan Cruyff és una entitat privada que compta amb 275 instal·lacions com la que hi haurà a Lloret en més d’una 20a de països. A l’Estat espanyol n’hi ha 32, 25 de les quals es troben a Catalunya.

spot_img

El + Vist