5.6 C
Lloret de Mar
Tornada a l'escola, el passat mes de setembre.

Comencen les preinscripcions a les escoles i instituts de Lloret

Per primer cop, els tràmits només es poden fer a través del web de la Generalitat, on hi ha la documentació necessària i els passos a seguir.

Tornada a l'escola, el passat mes de setembre.

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Aquesta setmana comencen les preinscripcions a les escoles i instituts de Lloret de Mar, de cara al curs vinent 2021/2022. Aquest dilluns s’ha obert el termini per a les etapes d’Infantil i Primària, mentre que demà comencen les preinscripcions per a l’etapa d’ESO.

Aquest any, i això és una novetat marcada per la COVID, els tràmits només es podran realitzar en línia. Tots s’han de fer a través del web de la Generalitat, on es pot trobar la documentació necessària i els passos a seguir.

Cartell de la preinscripció escolar pel curs 2021-2022
Cartell de la preinscripció escolar pel curs 2021-2022

El regidor d’Educació, Albert Ferrández, diu que l’inici de les preinscripcions està anant bé però que “les escoles estan rebent força trucades de famílies amb dubtes”.

El període de la preinscripció escolar s’adreça especialment a les famílies amb fills o filles que comencen la seva escolarització a P3 o bé canvien de cicle educatiu. La previsió, a Lloret i a tot arreu, és que en el proper curs hi hagi menys alumnes i que es redueixin les ràtios per aula.

Hi ha temps de formalitzar les preinscripcions de totes les edats fins el 24 de març.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.