28.3 C
Lloret de Mar
Tornada a l'escola, el passat mes de setembre.

Comencen les preinscripcions a les escoles i instituts de Lloret

Per primer cop, els tràmits només es poden fer a través del web de la Generalitat, on hi ha la documentació necessària i els passos a seguir.

Tornada a l'escola, el passat mes de setembre.

Darreres Notícies

Aquesta setmana comencen les preinscripcions a les escoles i instituts de Lloret de Mar, de cara al curs vinent 2021/2022. Aquest dilluns s’ha obert el termini per a les etapes d’Infantil i Primària, mentre que demà comencen les preinscripcions per a l’etapa d’ESO.

Aquest any, i això és una novetat marcada per la COVID, els tràmits només es podran realitzar en línia. Tots s’han de fer a través del web de la Generalitat, on es pot trobar la documentació necessària i els passos a seguir.

Cartell de la preinscripció escolar pel curs 2021-2022
Cartell de la preinscripció escolar pel curs 2021-2022

El regidor d’Educació, Albert Ferrández, diu que l’inici de les preinscripcions està anant bé però que “les escoles estan rebent força trucades de famílies amb dubtes”.

El període de la preinscripció escolar s’adreça especialment a les famílies amb fills o filles que comencen la seva escolarització a P3 o bé canvien de cicle educatiu. La previsió, a Lloret i a tot arreu, és que en el proper curs hi hagi menys alumnes i que es redueixin les ràtios per aula.

Hi ha temps de formalitzar les preinscripcions de totes les edats fins el 24 de març.

spot_img

El + Vist