9.1 C
Lloret de Mar

Concert amb més de 30 cantaires del cor de cambra de la Diputació de Girona

Amb un repertori nadalenc que arriba aquest divendres (20h) al Teatre de Lloret. L'entrada és gratuïta.

El cor de cambra de la Diputació de Girona.
El cor de cambra de la Diputació de Girona.

Darreres Notícies

El cor de cambra de la Diputació de Girona ofereix un concert de Nadal aquest divendres a Lloret de Mar. El cor, vinculat al conservatori Isaac Albéniz, està format per més d’una 30a de veus, té una llarga trajectòria i ha actuat en les sales més emblemàtiques de Catalunya.

servicios profesionales jimenez

En el repertori hi haurà peces relacionades amb el Nadal, que inclouen clàssics com el ‘Fum, fum, fum’. La directora del cor de cambra, Isabel Mantecón, exposa que interpretaran “composicions sobre el naixement i la Verge, i una selecció de música nadalenca amb una especial atenció a les obres del compositor gironí Francesc Civil”.

cartell concert nadal

El concert està presentat pels Amics de la Música. Una membre, Silvia Castillo, destaca que serà “espectacular, amb dos violinistes de Lloret (Vitalii Karpov i Natalia Ursataia) a més de la jove soprano Tania Matas”.

El concert nadalenc del cor de cambra de la Diputació de Girona està previst aquest 16 de desembre, a les 20h, al Teatre de Lloret. L’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament. Queden poques places disponibles.

spot_img

El + Vist