22.6 C
Lloret de Mar

Concert benèfic d’Ainhoa Arteta contra el càncer, demà a Girona

Les gestions amb l'artista les ha fet la lloretenca Cristina Cabañas. Les entrades valen entre 25 i 100 euros i a Lloret es poden comprar al Cafè de la Vila.

Ainhoa Arteta
Ainhoa Arteta

Darreres Notícies

L’Associació Catalunya Contra el Càncer organitza un concert benèfic amb la soprano Ainhoa Arteta a la catedral de Girona. L’actuació es farà demà al vespre, a partir de dos quarts de nou, i serà cent per cent benèfica.

La gestió per aconseguir que Ainhoa Arteta col•labori amb l’entitat l’ha fet la lloretenca Cristina Cabañas, vocal de la junta provincial de l’associació a Girona i vicepresidenta a la secció local. Va iniciar les gestions fa un parell d’anys, quan Arteta va actuar al Festival de Cap Roig i es va allotjar a l’hotel Guitart Monterrey i, finalment, el concert es farà realitat demà al vespre. Cristina Cabañas remarca que és una oportunitat única en un marc envejable.

La presidenta de l’associació a Girona, Pilar Cort, fa una crida als veïns perquè hi assisteixin, ja que el càncer afecta un gran percentatge de la població i cal potenciar la investigació de la malaltia.

Ainhoa Arteta, que ha actuat en grans òperes com La Traviata o La Boheme, estarà acompanyada pel pianista Marco Evangelisti i interpretaran peces d’Isaac Albéniz, Manuel de Falla, Enrique Granados i Xavier Montsalvatge.

Les entrades valen entre 25 i 100 euros i a Lloret es poden comprar al Cafè de la Vila.

spot_img

El + Vist