9.4 C
Lloret de Mar

Concert de Nadal amb tres tenors aquest diumenge, a l’ermita de Santa Cristina

Els espectadors veuran la restauració de l'altar major.

Ermita de Santa Cristina
Ermita de Santa Cristina

Darreres Notícies

L’obreria de Santa Cristina farà el seu tradicional concert de Nadal. Serà aquest diumenge, a les 18 hores, a l’ermita. En aquesta ocasió s’ha preparat una gala lírica, amb tres tenors de qualitat com el pinedenc Albert Deprius, el mataroní Josep Fadó i el mallorquí Antoni Lliteres. Estaran acompanyats per la pianista Marta Pujol. Plegats interpretaran peces “molt conegudes” com de “La Bohème”, de Puccini; “Rigoletto”, de Verdi; o “La tabernera del puerto”, de Sorozabal.

L’obrer Major, Arseni Frigola, subratlla que una de les funcions de l’entitat és “contribuir en l’àmbit cultural”. El concert estarà dividit en dues parts. En un ambient nadalenc, ja que l’ermita estarà decorada amb tocs característics d’aquestes dates.

Arseni Frigola vol destacar que serà un concert especial, després de la restauració de l’altar major, amb uns treballs que s’han dut a terme aquest passat mes de novembre. Recorda que “l’altar major es va construir l’any 1795 i des de llavors no s’havia fet una neteja i una consolidació tan important com en aquesta ocasió”.

El concert és gratuït. Serà aquest diumenge, a partir de les 18 hores.

spot_img

El + Vist