19 C
Lloret de Mar
El pianista Daniel Ligorio

Concert d’homenatge a Piazolla, Gerswhin i Berstein, amb Daniel Ligorio

Prevista aquest divendres, serà la primera actuació al cicle de música de Santa Cristina.

El pianista Daniel Ligorio

Darreres Notícies

El centenari del naixement d’Ástor Piazzolla vertebra el repertori de piano que oferirà el reconegut intèrpret català Daniel Ligorio aquest divendres al paratge de Santa Cristina.

A més de tocar les “Cuatro Estaciones Porteñas” de Piazzolla, Ligorio complementarà el concert amb creacions de Gerswhin i Berstein. Ni més ni menys que la famosa ‘Rhapsody in Blue’ i una selecció de la banda sonora de ‘West Side Story’, les quals recreen l’ambient del Nova York on Piazzolla va passar la seva joventut i a on va establir una especial amistat amb Carlos Gardel.

L’homenatge a Piazzolla, a més de la música de George Gerswhin i Leonard Berstein, donaran el tret de sortida al cicle de música de Santa Cristina.

El primer concert, amb Daniel Ligorio –que ja ha vingut altres vegades- arriba aquest divendres, i tindrà lloc a l’entrada de l’ermita, per fer complir les mesures antiCovid. El cicle es complementa amb dues actuacions més: Quimi Portet, el 13 d’agost, i d’El Petit de Cal Eril, el dia 20, les quals tindran lloc a la plaça del Pi.

La venda d’entrades es farà directament, el mateix dia de l’espectacle, al mateix paratge de Santa Cristina. Tots els concerts comencen a dos quarts d’11 de la nit.

spot_img

El + Vist