8.7 C
Blanes
Edmon Bosch

Un concert de música clàssica dins de l’ermita tanca el cicle ‘Música a Santa Cristina’

L'actuació començarà a dos quarts d'onze de la nit i l'entrada val deu euros. Com sempre, hi haurà servei de càtering al mateix paratge.

Edmon Bosch

Darreres Notícies

Concert de música clàssica interpretat per un trio de cordes. És l’última proposta que fa per aquest estiu l’Obreria de Santa Cristina, que aquesta nit tanca el cicle de concerts.

La formació que actuarà avui està integrada per Edmon Bosch al violoncel, Marc Garcés a la viola i Joan Mestre al violí. L’audició, que tindrà lloc a l’interior de l’ermita de Santa Cristina, recollirà peces de Mozart, Haendel, Bach i Vivaldi conegudes per tothom, segons Edmon Bosch.

Precisament, Edmon Bosch va pujar a l’escenari de la plaça del Pi divendres passat, per col•laborar amb el cantautor Guiem Soldevila.

En aquesta ocasió, el concert es farà a l’interior de l’ermita, on hi ha lloc per a unes 120 persones. L’actuació començarà a dos quarts d’onze de la nit i les entrades valen deu euros. Com sempre, hi haurà servei de càtering al mateix paratge per a qui vulgui sopar o prendre alguna cosa abans del concert.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist