Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar
L'acusat, a l'Audiència de Girona, aquest 12 de desembre

Condemnen a 2 anys de presó un home que va clavar una fulla d’afaitar a un altre en una baralla a Lloret

Fiscal i defensa han arribat a un acord, que ha permès rebaixar-li la condemna a dos anys i evitar haver d'entrar a presó.

L'acusat, a l'Audiència de Girona, aquest 12 de desembre

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

L’Audiència de Girona ha condemnat a dos anys de presó un home que va clavar una fulla d’afaitar a un altre durant una baralla a Lloret de Mar. Els fets van tenir lloc la matinada del 4 de setembre del 2014.

El processat se’l considera culpable d’enfonsar la ganiveta a l’espatlla de la víctima. S’enfrontava a tres anys de presó. A les portes del judici, però, fiscal i defensa han arribat a un acord, que ha permès rebaixar-li la condemna a dos anys i evitar haver d’entrar a presó. L’acusat ha admès els fets i les parts han renunciat a la prova, motiu pel qual la presidenta del tribunal ha dictat sentència de viva veu. Al cas també hi ha acusat el seu germà, perquè durant la batussa va escapçar l’orella a un altre home d’una mossegada. Aquest processat, però, que s’enfronta a 4 anys i mig de presó, es troba fugit de la justícia des del mes de juny.

Els fets que han arribat avui a judici van tenir lloc la matinada del 4 de setembre del 2014. Aquella nit, pels voltants de dos quarts de cinc, hi va haver una baralla a l’avinguda Amèrica que va enfrontar dos grups. Durant la trifulga, l’acusat va clavar una ganiveta d’afaitar a l’espatlla de l’home amb qui es barallava. I al seu torn, el seu germà, que s’estava esbatussant amb un altre, li va arrencar part de l’orella dreta d’una mossegada.

El fiscal acusava el primer d’un delicte de lesions amb instrument perillós i demanava que se’l condemnés a tres anys de presó. Per al seu germà, a qui imputava una falta i un delicte de lesions amb deformitat, li elevava la petició fins als quatre anys i mig.

Avui, però, a la banqueta dels acusats només s’hi ha assegut el primer perquè l’altre processat es troba en rebel·lia. Des del mes de juny, es desconeix on para. Per això, l’Audiència de Girona ja ha emès una ordre de recerca i detenció contra ell.

Abans de començar la vista, el fiscal i la defensa han arribat a un acord. L’acusat ha admès els fets i les parts han renunciat a la prova, motiu pel qual la magistrada que presidia el tribunal ha dictat sentència de viva veu.

L’Audiència ha condemnat l’acusat a una pena de dos anys pel delicte de lesions. A dins la sala mateix, el tribunal li ha suspès l’execució de la pena, cosa que li estalviarà haver d’entrar a presó. Això sí, perquè això sigui ferm, abans de tres mesos el processat haurà d’haver indemnitzat amb 1.329 euros l’home a qui va agredir.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.