17.9 C
Lloret de Mar

Coneix l’associació Punt d’Equilibri de Lloret de Mar

Creada dos anys enrere, a aquesta entitat sense ànim de lucre -que dona tot tipus de suport als infants- se li destinaran els diners dels mocadors solidaris de la Festa Major.

Una de les sessions de Punt d'Equilibri.
Una de les sessions de Punt d'Equilibri.

Darreres Notícies

Donar visibilitat a la tasca desinteressada que fa l’associació Punt d’Equilibri per a les famílies de Lloret, amb infants que tenen dificultats d’aprenentatge o bé problemes de caire emocional. Així valora aquesta entitat sense ànim de lucre, creada dos anys enrere, que se li destinin els diners de la venda dels mocadors solidaris de la Festa Major de Santa Cristina.

servicios profesionales jimenez

Una pedagoga de Punt d’Equilibri, Marta Robles, assenyala que “estem molt agraïts, aquests diners serviran per a dotar de més recursos el nostre centre en professionals, material i formació, per oferir acompanyament emocional i atenció educativa de qualitat”.

“Aquests diners serviran també per becar infants en situació de vulnerabilitat”

Marta Robles

Punt d’Equilibri és una associació que treballa per ajudar els infants de Lloret, amb problemes diversos: tant si tenen dificultats d’aprenentatge com si són problemes més emocionals, de la mateixa manera que assumeix el cost del tractament en el cas de famílies vulnerables.

L’associació també treballa amb els instituts de la vila durant el curs i ara a l’estiu ofereix el servei de casal per a infants.

Us poden posar en contacte amb l’entitat a les seves xarxes socials o al web puntdequilibri.com. Té la seu a l’avinguda de les Alegries, 24 (telèfon: 972 96 77 59).

Recordem que tothom hi pot col·laborar, comprant el mocador solidari de Santa Cristina, que té un preu simbòlic d’un euro. N’hi ha 3.000 a la venda, a diferents botigues de Lloret.

Mocadors solidaris 2021
Mocadors solidaris 2021

Des de fa uns anys, els mocadors s’han convertit en un element “indispensable, tangible i característic” de la Festa Major. L’any passat, amb els mocadors de Santa Cristina, es va contribuir amb 1.600 euros al Centre de Distribució d’Aliments, per ajudar les famílies sense recursos.

spot_img

El + Vist