11.3 C
Lloret de Mar

3.000 mocadors solidaris, per la Festa Major de Santa Cristina

Amb un color entre groc i verd clar, els diners recaptats seran per a l’associació Punt d’Equilibri, que ajuda nens amb problemes d'aprenentatge i en situació de vulnerabilitat.

Els mocadors solidaris de cada any a Lloret.
Els mocadors solidaris de cada any a Lloret.

Darreres Notícies

S’editen 3.000 mocadors solidaris de la Festa Major de Santa Cristina. Identificats amb un color entre groc i verd clar, els diners recaptats seran per a l’associació Punt d’Equilibri. Sense ànim de lucre, dona un cop de mà a les famílies amb fills amb problemes d’aprenentatge, especialment a infants en situació de vulnerabilitat.

La iniciativa dels mocadors és conjunta, des de fa 16 anys, entre l’Ajuntament i els comerciants. El seu gerent, Tico Alsina, argumenta que han triat Punt d’Equilibri perquè “ens agrada com funcionen, cobreixen una necessitat vital”.

Mocadors solidaris 2021
Mocadors solidaris 2021

Des de fa uns anys, els mocadors s’han convertit en un element “indispensable, tangible i característic” de la Festa Major. Es tracta d’una iniciativa solidària conjunta entre l’Ajuntament i l’associació de comerciants. A la seva pàgina web podeu consultar els establiments –en són més d’una 30a- on hi ha els mocadors disponibles, al preu simbòlic d’1 euro.

L’any passat, amb els mocadors de Santa Cristina, es va contribuir amb 1.600 euros al Centre de Distribució d’Aliments, per ajudar les famílies sense recursos.

spot_img

El + Vist