7.4 C
Lloret de Mar
La visita, al Castell d'en Plaja.

Constante Ribalaigua i Hemingway faran “L’últim daiquirí” al Teatre

La visita forma part del festival Som Cultura. Serà el 7 de novembre (12h), al 'hall' del teatre.

La visita, al Castell d'en Plaja.

Darreres Notícies

L’Últim Daiquirí” es representarà al Teatre de Lloret dins del festival Som Cultura, que organitza el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. La sessió es arà el pròxim 7 de novembre, a les 12 del migdia, al hall del Teatre.

La funció compta amb els actors Joan Romà Ortiz i Albert Muntané. S’escenifiquen les trobades al bar Floridita de l’Havana entre Constante Ribalaigua, un popular bàrman amb arrels lloretenques, i l’escriptor Ernest Hemingway. És un espectacle que va càrrec de l’empresa lloretenca Amargura Cultura.

Un dels responsables, David Barba, anima “a tothom a gaudir d’aquest espectacle, val la pena gaudir d’una història tan lloretenca i universal com aquesta”.

L’actor lloretenc Joan Romà Ortiz assenyala que “la farem al hall del Teatre, però si gaudim de bon temps ho faríem a l’exterior, perquè així ho podria veure més gent”.

“L’Últim Daiquirí” s’ha representat com a visita teatralitzada al llarg de l’estiu amb gran èxit al Museu del Mar i també al Castell d’en Plaja.

Amb motiu de la celebració del festival Som Cultura, aquest pròxim 7 de novembre es farà al Teatre de Lloret, a les 12 del migdia. Les entrades es poden adquirir al web de l’esdeveniment, al preu de 4 euros.

spot_img

El + Vist