14.9 C
Lloret de Mar

El primer contacte dels menuts amb el Ball de Plaça: aquest vespre, al pati de l’Erol

L'assaig de concurrència popular, que comença a les 19:30 hores, l'organitza la Confraria de Sant Elm.

Ball de plaça de concurrència popular, del 2014
Ball de plaça de concurrència popular, del 2014

Darreres Notícies

Ballar el Ball de Plaça requereix un bon entrenament i quatre passes ben apreses. Per aprendre els passos, aquest vespre es duu a terme al pati de l’Erol l’assaig de concurrència popular. La sessió va adreçada als menuts, als nens i les nenes que vulgui saber què cal fer al Ball de Plaça, que es durà a terme el 26 de juliol.

servicios profesionales jimenez

L’assaig l’organitza cada any la Confraria de Sant Elm. Agustí Blanch, el president, destaca que “és un costum que s’havia perdut i fa pocs anys ho vam reiniciar” i explica que “els nens que volen ballar el ball de plaça i no ho han fet mai es reuneixen al costat de l’esglèsia i allà els hi ensenyem allò elemental per ballar”.

Blanch assegura que, amb l’ajuda dels monitors, s’ha millorat la qualitat de l’assaig. Exposa que “els més grandets ho fan bastant bé, els van guiant i tot va més ordenat que anys enrere”.

Segons la Confraria de Sant Elm, cada any participen al voltant d’una seixantena de nens. L’assaig del ball de plaça de concurrència popular, que és obert a tothom, comença a les 19:30 hores, al pati de l’Erol.

spot_img

El + Vist