4.2 C
Blanes
Polònia

Creix el mercat polonès, el 8è en importància per a Lloret de Mar

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, assegura que va a més i és un mercat a tenir en compte de cara al 2020.

Polònia

Darreres Notícies

El mercat polonès té un pes important per a Lloret de Mar. De fet, pel que fa al turisme estranger, ocupa la vuitena posició i la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, assegura que va a més i és un mercat a tenir en compte de cara al 2020.

En concret, el mercat polonès representa el 3,5% del total de visitants de la destinació. L’any passat van venir a passar les vacances a Lloret una mica més de 40.000 polonesos. A més, la ciutat polonesa de Poznan compta amb un vol directe a Girona i, allà, l’espanyol és un dels mercats més importants.

Aquest dilluns una delegació de representants municipals polonesos ha visitat Lloret.

La visita d’aquest dilluns (NRLL)

En concret, una vintena d’alcaldes i tècnics d’ajuntaments de Polònia han estat a la destinació com a primera parada d’un recorregut pel territori gironí per conèixer, de primera mà, experiències d’èxit que puguin aplicar als seus consistoris. A Lloret han pogut saber, amb tot detall, com es gestiona la destinació des del punt de vista turístic, i han conegut el projecte dels Pressupostos Participats, en què els veïns trien a què es destinen una part dels diners del pressupost municipal.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist