19.8 C
Blanes
Voluntaris amb el Gran Recapte del passat mes de desembre.

Crida per abastir el CDA de Lloret amb aliments bàsics com oli o llet

Segons Càritas, ha canviat el sistema de repartiment de productes i per això es fa un recapte aquest divendres i dissabte.

Voluntaris amb el Gran Recapte del passat mes de desembre.

Darreres Notícies

Recapte extraordinari d’aliments aquest divendres i dissabte a Lloret de Mar. La finalitat és dotar el centre de distribució de la vila (CDA) amb productes bàsics que han deixat d’arribar, com l’oli o la llet. I és que Europa ha canviat els criteris de repartiment i hi ha articles que falten, que tenen força demanda.

Lucia Echegoyen, presidenta de Càritas a Lloret, explica que “estem en un període de transició, en què es vol substituir el sistema d’abans per un repartiment a demanda, sense oblidar que estem en crisi i falten aliments en espècies”.

circo de las estrellas

Echegoyen afegeix que ara mateix hi ha usuaris del CDA que han trobat feina, amb l’inici de la temporada, però que el salari no arriba a cobrir les necessitats d’aliments. Detecta que ara mateix faltes articles de la cistella bàsica com oli o llet, i això és el que es vol cobrir amb aquesta campanya.

En aquest sentit, demana col·laboració als veïns per al recapte d’aquest 2 i 3 de juny als supermercats Caprabo i al Novavenda, on hi haurà voluntaris. A la resta d’establiments es podrà fer l’aportació de forma econòmica.

Tot el que es recapti aquí serà per al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret, que compta amb 800 usuaris. Cada usuari representa una unitat familiar i va dues vegades al mes a recollir aliments per poder tenir un plat a taula.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist