Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Crissy Z, confinada

Crissy Z, que acaba de publicar el seu primer disc, prepara actuacions a Instagram per fer front al confinament

La cantant lloretenca ha hagut d'anul·lar els concerts previstos. La setmana que ve farà el primer concert, tot i que avui actuarà a la iniciativa de l'Ajuntament per celebrar Sant Jordi.

Crissy Z, confinada

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Hi ha molts sectors greument afectats pels efectes col·laterals de la crisi del coronavirus. Ja hem explicat a la ràdio que un dels més afectats és el dels artistes. Avui hem parlat amb la cantant lloretenca Crissy-Z, que aquest 2020 acaba de publicar el seu primer disc, titulat A Man Drowned, un home que s’ofega.

Després d’editar el disc, tenia diferents dates de concerts programades, però ho ha hagut d’anul·lar tot per l’estat d’alarma. La intenció es reprogramar els concerts tan bon punt sigui possible i, sobretot, segur.

La cantant lloretenca, que passa el confinament a Lloret, té programada una actuació a través del seu Instagram la setmana que ve. Abans, però, avui mateix ha estat escollida com unes de les artistes lloretenques per celebrar Sant Jordi amb una petita actuació. Una iniciativa que valora de manera molt positiva. Ella, en concret, cantarà a les 18.45 hores.

La seva actuació particular serà dijous de la setmana que ve, 30 d’abril, a les set de la tarda, a través d’Instagram Live, al perfil @crissy__z. Recordem que el disc A Man Drowned es pot aconseguir a través de les plataformes habituals, com Spotify, Youtube o Apple Music.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".