19.1 C
Lloret de Mar
Els integrants del grup municipal de Cs a l'Ajuntament de Lloret.

Cs critica que l’Ajuntament sancioni bars i restaurants amb publicitat a les terrasses

L'Ajuntament respon que no ha multat cap empresari i que només fa arribar els requeriments perquè els establiments s'ajustin a l'ordenança municipal.

Els integrants del grup municipal de Cs a l'Ajuntament de Lloret.

Darreres Notícies

Ciutadans qualifica de “vergonyós i abusiu que l’Ajuntament estigui sancionant bars i restaurants” que tenen para-sols i taules a les terrasses amb marques publicitàries que no són les del propi establiment, un fet que ha estat desmentit per part del govern municipal.

El portaveu del principal grup de l’oposició, Jordi Hernández, assenyala que ha rebut queixes al respecte i que ara mateix “l’hostaleria és a prop de la ruïna” per les restriccions imposades durant la pandèmia.

La formació ha anunciat que repartirà adhesius amb el logotip de Lloret de Mar, perquè els restauradors puguin tapar les marques i, així, evitar la sanció.

Davant d’aquestes crítiques, l’Ajuntament respon que no s’ha multat cap empresari i que únicament es fan arribar els corresponents requeriments perquè les terrasses s’ajustin a allò que recull l’ordenança.

El regidor de Via Pública, Cristian Fernández, vol deixar clar que “aquesta ordenança no va en contra del sector, Cs ens demana que mirem a un altre costat i això és un missatge molt perillós, és un exercici de demagògia”.

L’ordenança municipal recull que no hi pot haver publicitat comercial en taules, cadires i mobiliari de bars i restaurants de la via pública. L’esmentada ordenança fa 10 anys que és així i el que fa l’Ajuntament és demanar als empresaris que ho subsanin per ajustar-se a la normativa vigent. D’aquí, els requeriments que han arribat, però que en cap cas no hi ha multes al respecte, segons fonts municipals.

spot_img

El + Vist