10.6 C
Lloret de Mar
Dani Rovira i Josep Maria Ribera (Club Futbol Sala Lloret)

Dani Rovira és el nou entrenador del Club Futbol Sala Lloret

Dani Rovira i Josep Maria Ribera (Club Futbol Sala Lloret)

Darreres Notícies

Dani Rovira torna a la banqueta del Club Futbol Sala Lloret per dirigir el primer equip. El tècnic substituirà el fins ara entrenador Joaquín Hernández, que tanca la seva etapa de tres anys al club, per motius personals i laborals.

Aquesta serà la segona experiència de Dani Rovira en el conjunt lloretenc. Recordem que ja va ser l’entrenador del primer equip entre els anys 2009 i 2012, a la Tercera Divisió Nacional. El president de l’entitat, Josep Maria Ribera, destaca que és la millor opció de totes les que tenien, per les seves capacitats i pel coneixement que té dels jugadors de la zona.

“Hem escollit la millor opció pel club, per la seva capacitat i el coneixement que té dels jugadors i l’entorn”

Josep Maria Ribera

Ribera assenyala que l’arribada del nou entrenador suposa un canvi “radical” en la manera de treballar del primer equip, perquè és d’un perfil molt diferent al que hi havia. En aquest sentit, creu que podrà aportar la seva experiència per assolir els objectius del club.

“Amb la seva incorporació fem un canvi radical del club, és un entrenador completament diferent al què teníem, pot donar un aire nou i assolir les fites que ens hem marcat”

Josep Maria Ribera

Dani Rovira afrontarà la temporada 2021/2022 en el Club Futbol Sala Lloret, a la Divisió d’Honor Catalana, amb la intenció d’estar a la part alta i lluitar per l’ascens de categoria.

spot_img

El + Vist