5.7 C
Lloret de Mar
Cristina Marquès llegint el discurs

Després de l’èxit d’aquesta edició, hi tornarà a haver festa ‘Som Capaços’ l’any que ve

Ho assegura que el regidor, que assegura que s'han complert tots els objectius de la commemoració del Dia Mundial de la Discapacitat.

Cristina Marquès llegint el discurs

Darreres Notícies

Una mica més de 1.400 euros per a la Marató de TV3. Són els diners que s’han recollit a la festa Som Capaços, que es va fer dissabte passat a Lloret de Mar, amb motiu del Dia Mundial de la Discapacitat. Una jornada que formalment se celebra avui, 3 de desembre.

El regidor de Capacitats Diferents, Francisco Pastor, assegura que l’experiència ha estat tan positiva que segur que repetiran l’any que ve amb l’objectiu de consolidar la cita, que recorda que va ser iniciativa de la lloretenca Cristina Marquès.

Jaume Dulsat, Cristina Marquès i Francisco Pastor (NRLL)

Segons el regidor, s’han complert tots els objectius: que Lloret compti amb la seva pròpia festa per commemorar el Dia Mundial de la Discapacitat, recaptar diners per a la Marató de TV3 i sensibilitzar i donar visibilitat al col·lectiu de les persones que tenen alguna discapacitat, a banda de reivindicar els seus drets d’inclusió social i laboral.

Posant-se a la pell de les persones cegues (NRLL)

Els 1.400 euros per a la Marató, que aquest any es dedica a les malalties minoritàries, s’han recaptat de diferents maneres.

La jornada va comptar amb la presència d’entitats que treballen amb persones discapacitades com Aspronis, Pas a Pas, Mifas i Punt d’Equilibri i amb el suport de l’Associació de Comerciants i de la Fundació Climent Guitart, a més d’un seguit d’establiments, associacions i particulars.

spot_img

El + Vist