11.1 C
Lloret de Mar

Detenen tres persones a Lloret, per explotar sexualment romaneses

Detenen tres persones a Lloret de Mar, per explotació sexual. Ha estat en el marc d’una operació, que ha transcendit aquest diumenge. Segons TV3, la policia ha alliberat onze dones romaneses que eren explotades sexualment en prostíbuls de Lloret i Màlaga. En concret, tres d’aquestes dones eren obligades a prostituir-se en un club nocturn de […]

Darreres Notícies

Detenen tres persones a Lloret de Mar, per explotació sexual. Ha estat en el marc d’una operació, que ha transcendit aquest diumenge.

Segons TV3, la policia ha alliberat onze dones romaneses que eren explotades sexualment en prostíbuls de Lloret i Màlaga. En concret, tres d’aquestes dones eren obligades a prostituir-se en un club nocturn de Lloret, on les havien traslladat des d’Andalusia, la principal zona d’activitat de l’organització.

En l’operació s’han detingut 13 persones: 10 a Màlaga i les altres 3 a Girona. Presumptament captaven les víctimes al seu país d’orígen. Segons els investigadors, els prometien feina i una vida millor a Espanya. En altres casos, un proxeneta hi simulava una relació sentimental, per després obligar-les a practicar la prostitució.

La policia espanyola ha informat que la trama les obligava a prostituir-se durant més de deu hores seguides, que les mantenien completament aïllades i, fins i tot, les havia traslladat a altres països per explotar-les sexualment. La família d’una de les joves alliberades, de 18 anys, n’havia denunciat la desaparició a Romania.

La investigació va començar mesos enrere gràcies al testimoni d’una persona que va denunciar la situació en què vivien les noies en un club nocturn de Màlaga.

spot_img

El + Vist