21.6 C
Lloret de Mar

Deu vols directes setmanals entre Kazakhstan i Barcelona

El Kazakhstan tindrà deu vols xàrter directes entre Almati, la capital econòmica del Kazakhstan, i Barcelona. I la majoria dels viatgers escolliran Lloret per passar-hi les seves vacances. Ho ha anunciat Jordi Xuclà, diputat de CiU al Congrés, que ahir va ser a Lloret per reunir-se amb representants de l’Ajuntament i del sector turístic del […]

Jordi Xuclà
Jordi Xuclà

Darreres Notícies

El Kazakhstan tindrà deu vols xàrter directes entre Almati, la capital econòmica del Kazakhstan, i Barcelona. I la majoria dels viatgers escolliran Lloret per passar-hi les seves vacances. Ho ha anunciat Jordi Xuclà, diputat de CiU al Congrés, que ahir va ser a Lloret per reunir-se amb representants de l’Ajuntament i del sector turístic del municipi.

Xuclà, que des del gener també és el president del grup liberal al consell d’Europa, també va explicar que estan treballant per aixecar els visats a tots els països de l’Est d’Europa; una fita que ja gairebé havien aconseguit, però que va quedar aturada per l’esclat de la guerra d’Ucraïna. Tot i així, el diputat ha avançat que sí que s’ha pogut fer a Moldàvia i a Geòrgia. Segons Xuclà, cal tenir en compte tots els països d’aquesta zona, perquè tenen un poder adquisitiu tan alt o més que Rússia. A més, el fet que vinguin de tan lluny fa que passin molts dies a la destinació.

A la reunió d’ahir, també es van posar sobre la taula propostes per millorar la destinació. Una de destacada és que seria molt interessant, segons el sector turístic de Lloret, que l’aeroport de Girona comptés amb una parada del Tren d’Alta Velocitat, que amb alguns anys de retard, per fi ha arribat a la província. Una petició que el Govern català ja ha fet al Ministeri de Foment.

Jordi Xuclà també va parlar de la feina feta per Lloret, que segons ell és molt positiva. En aquest sentit, va destacar que el municipi hagi sabut combinar les dues vessants: la turística amb la vida de poble en una ciutat de 40.000 habitants de més d’un centenar de nacionalitats.

I de cara a la temporada que encetem, Xuclà va augurar que serà una bona temporada, perquè tot i la crisi d’Ucraïna, hi haurà turisme provinent de l’Est i, a més, també es comptarà amb els visitants catalans i espanyols. De cara a la segona quinzena de juliol s’espera un increment de visitants d’alguns països europeus on les escoles encara no han acabat les classes, com són França o Holanda.

spot_img

El + Vist