23.6 C
Lloret de Mar
Zona verda pintada al terra (Centro de Fisioterapia Pascual & Barbarin)

Dilluns es començaran a repartir els adhesius per a la zona verda, que s’activarà l’1 de març

Els rebran tots els veïns que paguin l'impost de circulació a Lloret, però per utilitzar-lo caldrà activar-lo.

Zona verda pintada al terra (Centro de Fisioterapia Pascual & Barbarin)

Darreres Notícies

Dilluns vinent es començaran a enviar els adhesius per poder aparcar a la zona verda de manera gratuïta. El rebran tots els veïns que paguin l’impost de circulació al municipi.

Això sí, el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, ha remarcat que per poder fer servir l’adhesiu és necessari validar-lo i fer un únic pagament de cinc euros anuals.

“Tothom que estigui empadronat a Lloret i pagui l’impost de vehicles de tracció mecànica rebrà aquesta carta amb el distintiu i, qui vulgui usar-lo, caldrà que l’activi”

Cristian Fernández

Els propers dies, l’Ajuntament començarà a pintar les zones verdes, que en total comptaran amb unes 750 places i que començaran a funcionar l’1 de març. N’hi haurà al costat del CAP i del Teatre, a la plaça Esteve Fàbregas de Fenals, al costat de les pistes de raqueta i al voltant del Pavelló Municipal D’esports.

La zona verda estarà activada tot l’any i tothom que tingui l’adhesiu podrà estacionar-hi de manera gratuïta. Tot i així, caldrà que tregui un tiquet o que marqui l’estacionament a través de l’aplicació de mòbil Aparcare. S’establirà un màxim de 48 hores per garantir un mínim de rotació.

“No volem que es converteixi en una zona d’estacionament de llarga durada, sinó que amb el màxim de 48 hores que establim, fem que els cotxes puguin tenir una certa rotació”

Cristian Fernández

També podran beneficiar-se de la zona verda les persones empadronades a Lloret que paguin l’impost de circulació en un altre municipi, tot i que en aquest cas el distintiu tindrà un cost de 30 euros l’any. I els ciutadans no empadronats a Lloret, però que hi tinguin un habitatge o bé que treballin a la vila, podran obtenir-lo per 60 euros l’any. En aquests casos, però, les persones interessades s’hauran d’adreçar a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC) i sol·licitar l’adhesiu.

spot_img

El + Vist