25.9 C
Lloret de Mar
Mossos antiavalots (Crític)

Dispositiu fix d’antiavalots totes les nits d’estiu a Lloret de Mar

Els Mossos d’Esquadra l’han activat fins el 4 de setembre a la nostra destinació i en altres municipi com Blanes.

Mossos antiavalots (Crític)

Darreres Notícies

Lloret de Mar té un dispositiu fix d’antiavalots durant totes les nits d’aquest estiu. Els Mossos d’Esquadra l’han activat fins el 4 de setembre a la nostra destinació com en altres com Blanes.

La policia catalana constata que enguany els moviments de turisme i d’esdeveniments de lleure seran a tot arreu equiparables als d’abans de la pandèmia, amb unes xifres delinqüencials també semblants.

En el cas de Lloret, el reforç de Mossos se suma, com és habitual, al de la Policia Local, que desplega més policies, els agents cívics així com el gestor de cues de taxis el qual comença a treballar aquest divendres, 8 de juliol. Ho ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament, Jordi Sais.

“Es desplega la presència de la policia, allà on hi ha més públic”

Jordi Sais

Una altra mesura que ja funciona de matinada és regar la platja de Lloret de Mar amb aigua per evitar que s’hi reuneixi la gent i facin festes de nit a la sorra.

“Tots aquests elements volen proporcionar el millor servei al públic de Lloret”

Jordi Sais

Segons fonts municipals, la policia local de Lloret acostuma a tenir 16 agents al carrer. I les furgonetes BRIMO de Mossos són 3, les quals compten amb un total de 18 agents.

spot_img

El + Vist