19.6 C
Lloret de Mar

Diumenge s’inaugura la Via Brava de Fenals a Santa Cristina

Aquest diumenge s’inaugura la via brava de Lloret. És un canal que s’ha creat al mar, entre Fenals i Santa Cristina, perquè els usuaris puguin nedar tranquil•lament els 1.200 metres que separen les dues platges. Arreu de la Costa Brava hi ha deu municipis que han creat una via d’aquestes característiques i al llarg de […]

Itinerari Via Brava Lloret
Itinerari Via Brava Lloret

Darreres Notícies

Aquest diumenge s’inaugura la via brava de Lloret. És un canal que s’ha creat al mar, entre Fenals i Santa Cristina, perquè els usuaris puguin nedar tranquil•lament els 1.200 metres que separen les dues platges.

Arreu de la Costa Brava hi ha deu municipis que han creat una via d’aquestes característiques i al llarg de l’estiu es faran sessions de dinamització per explicar a tots els interessats quines mesures de seguretat han de prendre i com s’han de fer servir les vies braves.

Les vies braves estan obertes a tothom, tant a persones que vulguin nedar els 1.200 metres sencers com a aquells que vulguin fer snorkel, per exemple.

Per consultar els horaris de les sessions, que són gratuïtes, cal visitar la pàgina web de les Vies Braves. A Lloret, aniran a càrrec de la Casa del Mar.

Els usuaris han de tenir en compte que en el tram de via brava no hi ha socorrista. I un dels consells principals que han de seguir és que, tot i estar a l’aigua, cal protegir-se del sol i sempre nedar d’acord amb el seu nivell. En total hi ha catorze consells escrits en els plafons que hi ha tant a Fenals i a Santa Cristina, com en totes les vies de la costa gironina.

El projecte de les vies braves compta amb la col•laboració dels Ajuntaments i de la Diputació de Girona; en aquest cas a través del Patronat de Turisme i de Dipsalut.

La inauguració a Lloret es farà diumenge a les deu del matí, amb una parada informativa al monument de la Sardana, on se celebrarà la travessia nedant a la badia de Lloret.

spot_img

El + Vist