17.1 C
Lloret de Mar
Tram de Palafolls a Tordera

Divendres es presenta el projecte de prolongació de l’autopista fins a Lloret

El projecte ja està aprovat de manera definitiva i en els propers mesos la Generalitat el licitarà perquè puguin començar les obres.

Tram de Palafolls a Tordera

Darreres Notícies

El projecte de la prolongació de l’autopista C-32 fins a Lloret ja està aprovat de manera definitiva i està previst començar les obres en els propers mesos. Per aquest motiu, divendres s’ha organitzat un acte on es presentarà el projecte. La cita comptarà amb la presència del conseller de Territori, Santi Vila, i també del director general d’Infraestructures, Xavier Flores.

L’alcalde, Romà Codina, creu que és una molt bona oportunitat per conèixer de primera mà un projecte molt reivindicat a Lloret i que ha comptat amb molts entrebancs diversos. L’acte de divendres, que es farà a les deu del matí a la sala polivalent de la biblioteca, està obert a tothom.

La prolongació de l’autopista fins a Lloret serà de dos carrils més un i el cost del projecte és d’uns 60 milions d’euros. Ara que està aprovat definitivament, el proper pas serà licitar-lo a una empresa per poder començar les obres.

spot_img

El + Vist