30.1 C
Lloret de Mar
Premis Climent Guitart

Doble gala dels Premis Climent Guitart per recuperar la gala del 2020

Com que l'any passat no es va poder fer la gala per la pandèmia, aquest dijous s'entregaran els guardons de la 6a i la 7a edició.

Premis Climent Guitart

Darreres Notícies

Aquesta setmana arriba una doble gala dels Premis Climent Guitart. L’any passat, la Fundació no va poder entregar els guardons i, per no deixar perdre cap any, aquest dijous es lliuraran els premis de la sisena i la setena edició en una única gala.

A més, la vetllada comptarà amb una novetat. La presidenta de la Fundació Climent Guitart, Cristina Cabañas, avança que entregaran un nou guardó juntament amb les fundacions Jordi Comas de Platja d’Aro i Gaspar Espuña-CETT de Barcelona –són les tres fundacions que es dediquen al turisme a Catalunya. Cada fundació guardonarà, amb el Premi 3 pioners una persona del seu territori.

“El Premi 3 pioners vol premiar gent que va fer coses molt grans en el seu moment, que van ser pioners, visionaris”

Cristina Cabañas

I, com sempre, els Premis Climent Guitart mantindran la seva essència entregant premis vinculats als àmbits més destacats de la vida de l’hoteler: la formació en turisme i hostaleria a l’alumne amb millor nota al grau d’hostaleria de Lloret, el Premi a l’emprenedoria Costa Brava – Pirineus Girona, Premi a la Música i Premi a la Solidaritat.

La gala es farà a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort, aquest dijous a les set de la tarda. Després de l’entrega de guardons, s’oferirà un aperitiu a l’aire lliure.

Els assistents hauran de presentar el certificat Covid digital o bé se’ls facilitarà un autotest d’antígens abans d’entrar. Qui hi vulgui assistir, ha d’enviar un correu electrònic a [email protected].

spot_img

El + Vist