14.6 C
Lloret de Mar

El documental ‘Els límits de la Costa Brava’ es projecta aquest dijous al vespre

Es farà a les deu de la nit a la plaça de l'Església i comptarà amb la presència del director, Antoni Martí.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

SOS Lloret projectarà avui el documental Els límits de la Costa Brava. Es tracta d’una producció del 2003, és a dir, de fa tretze anys, que tracta un tema encara molt vigent, segons un portaveu de SOS Lloret, Jordi Palaudelmàs, donada la voluntat de la Generalitat d’impulsar la prolongació de l’autopista C-32 fins a Lloret.

Tal com ha explicat Palaudelmàs, el documental proposa una reflexió sobre el futur d’aquest territori, basant-se en una entrevista amb la geògrafa humanista Ivette Barbaza i recollint també les aportacions de Jordi Sargatal, director de la Fundació Territori i Paisatge, a banda d’arquitectes, professors de botànica, escriptors, periodistes i catedràtics d’Economia. La projecció d’avui comptarà amb la presència del director del documental, Antoni Martí.

La projecció, que està programada de fa dies, coincidirà amb el dia després que el Govern català aprovés, ahir, el projecte de traçat del perllongament de l’autopista fins a Lloret de Mar, malgrat les reiterades peticions de la plataforma Aturem la C-32 perquè el projecte s’aturi.

La projecció del documental Els límits de la Costa Brava es farà avui dijous, a partir de les deu de la nit, a la Plaça de l’Església.

spot_img

El + Vist