3.7 C
Lloret de Mar
La donació de sang feta el passat mes de gener al teatre

Donació especial de sang, aquest dijous i divendres a Lloret de Mar

Cal portar mascareta (si pot ser quirúrgica), la higiene de mans, prendre la temperatura i les lliteres estan més separades.

La donació de sang feta el passat mes de gener al teatre

Darreres Notícies

Lloret de Mar té l’oportunitat de mostrar la seva solidaritat donant sang amb una campanya especial, que es farà aquest dijous i divendres, 16 i 17 de juliol, als espais habituals.

El municipi ja va acollir campanyes de donació durant l’estat d’alarma, però segueix fent falta sang, ja que amb la represa d’intervencions i tractaments ajornats la demanda s’ha incrementat. La promotora del Banc de Sang i Teixits, Meritxell Casacuberta, conclou que “hi ha més demanda de sang però menys entrades pel canvi d’hàbits de l’estiu”.

Ara mateix fan falta 1.000 donacions diàries de sang a Catalunya, per fer front a les necessitats dels hospitals, mentre que les reserves són més baixes: duren només 6 o 7 dies. Per això, el Banc de Sang fa una crida a la ciutadania per poder augmentar el ritme de donacions.

La campanya d’aquesta setmana es farà dijous a la tarda, de 17 a 21 hores, al Centre Cívic del Rieral, i divendres matí i tarda (de 10 a 14h i de 16 a 21h), al Teatre Municipal de Lloret. Cal que els donants resevin hora des del web donarsang.gencat.cat o bé al telèfon 972 22 67 02.

És una de les mesures que es prenen per la situació de pandèmia que vivim. A més, el Banc de Sang segueix totes les pautes de prevenció i seguretat a les campanyes. Les principals són portar mascareta (si pot ser quirúrgica), la higiene de mans, prendre la temperatura i les lliteres més separades.

spot_img

El + Vist