5.9 C
Lloret de Mar
La biblioteca preparada per una campanya

Donació de sang aquest divendres a la biblioteca i al centre cívic del Rieral

L'horari és de 10 a 14 hores i de 16.30 a 21 hores a la sala polivalent de la biblioteca; i de 17.30 a 21 hores al centre cívic del Rieral.

La biblioteca preparada per una campanya

Darreres Notícies

Amb una donació de sang es poden salvar fins a tres vides. Amb aquesta dada, la doctora Anna Millán, del Banc de Sang i Teixits, fa una crida a la ciutadania perquè doni sang. Avui divendres es pot fer a Lloret.

Els promotors lamenten que hi hagi un 60% de la població que no hagi donat mai sang, segons l’enquesta Òmnibus del Centre d’Estudis d’Opinió. A més a més, hi ha moltes persones que només donen un cop a la vida i, des del Banc de Sang, l’objectiu és fidelitzar els donants.

La doctora Millán ha explicat que a les comarques gironines l’índex de donacions és alt, però assenyala que falta aconseguir donacions de gent jove, perquè alguns donants ja arriben al límit dels 65 anys per poder col·laborar amb les campanyes.

La campanya de Lloret es fa avui divendres, fins a les dues de la tarda i de dos quarts de cinc a nou a la sala polivalent de la biblioteca i també de dos quarts de sis a nou al centre cívic del Rieral.

spot_img

El + Vist