14.5 C
Lloret de Mar
Espectacle 'Como una canción de los 80'.

Dos espectacles musicals porten 800 persones al Teatre

Serà aquest cap de setmana, amb 'Como una canción de los '80' i el tribut al grup Cantajuegos.

Espectacle 'Como una canción de los 80'.

Darreres Notícies

Aquest dissabte arriba al Teatre de Lloret ‘Como una canción de los 80′, que comptarà amb temes tant populars com autèntics himnes generacionals.

L’espectacle –catalogat com un dels millors musicals humorístics de Barcelona– ens parla de la història de quatre amics des de l’institut fins l’actualitat. Es tracta d’una comèdia musical amb banda de rock en directe i els temes musicals més importants tant a nivell nacional com internacional dels 80 i els 90.

 “Como una canción de los 80” és un espectacle per riure i gaudir de la música. La funció, que està plena de fa dies, començarà a les 20h.

De cara a diumenge, el Teatre acollirà un espectacle de tribut al popular grup Cantajuegos. Serà un homenatge en aquesta formació musical per a infants, amb els seus èxits, divertides històries i aventures protagonitzades pels personatges favorits dels més petits.

Tribut musical Cantajuegos
Tribut musical al grup Cantajuegos

Una aposta renovada d’entreteniment i creativitat, la cura del planeta, la tolerància, la diversitat, la família, l’empatia i el treball en equip, en un entorn de música, jocs i molta diversió.

L’espectacle de tribut, que té les últimes entrades a la venda, arriba aquest diumenge, a les 18h.

Davant d’aquestes dues funcions, que portaran 800 persones al Teatre al llarg del cap de setmana, el regidor Albert Robert es mostra “molt content de la resposta” i assenyala que “en els dos casos, les entrades s’han venut ràpidament”.

spot_img

El + Vist