13.6 C
Lloret de Mar
Paula Espinal i Laura Paz

Dues alumnes del Coll i Rodés guanyen el Concurs de Joves Cuiners i Cambrers de Catalunya

Són la Paula Espinal i la Laura Paz, que estudien el Cicle Formatiu de Grau Mig de Serveis en Restauració.

Paula Espinal i Laura Paz

Darreres Notícies

Dues alumnes del l’Institut Coll i Rodés han guanyat el premi al millor equip de cambreres del Concurs de Joves Cuiners i Cambrers de Catalunya. Són la Paula Espinal i la Laura Paz, que estudien el Cicle Formatiu de Grau Mig de Serveis en Restauració.

El certamen, que ha arribat a la tretzena edició, proposava la simulació d’un servei de restaurant. Cada centre participant es presentava amb quatre estudiants. Dos havien de realitzar tasques de cuina i els altres dos, el servei de sala, com és el cas de la Paula i la Laura. Un dels professors del cicle, Dídac Gómez, explica que “els alumnes de cuina elaboren una recepta a la qual poden afegir tres ingredients més i al mateix temps els de sala han de trobar un vi que maridi amb aquest menjar, elaborar un còctel i ajudar amb les postres, han de fer una feina en equip”.

Les valoracions són molt positives. En el cas de l’equip de sala, format per la Paula i la Laura, la seva actuació va ser la més destacada del concurs.

La resta de centres guardonats van ser els següents: L’Institut Escola d’Hostaleria i Turisme de Barcelona, a la millor cuina; l’Institut Ramon Benaprès de Sitges, al millor còctel; l’Institut Cavall Bernat de Terrassa, als millors postres; i l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Lleida, al millor servei de vi.

Ara, des de l’Institut Coll i Rodés ja preparen més concursos que arribaran en les pròximes setmanes.

spot_img

El + Vist