7 C
Lloret de Mar

Dues autores presenten el seu llibre avui a Can Gallissà

Són les obres ‘Matilde’ d’Angelique Pfitzner i ‘Tiempos oscuros para emigrar’ de Victoria Cuesta.

Els dos llibres.
Els dos llibres.

Darreres Notícies

Avui es duu a terme una doble presentació a la llibreria de Can Gallissà: ‘Matilde’ d’Angelique Pfitzner i ‘Tiempos oscuros para emigrar’ de Victoria Cuesta.

‘Matilde’ és una novel·la que retrata la generació anònima dels nostres avis, amb la qual es repassa la història recent espanyola. L’autora explica que és “la història d’una dona de 97 anys, que narra els últims 100 anys de la història d’Espanya, una novel·la de vida i de memòria històrica, a càrrec d’una persona anònima que podria ser el teu avi o àvia”.

Mentre que l’obra ‘Tiempos oscuros para emigrar’ denuncia la dura realitat per a les persones migrants, a partir de l’experiència de la pròpia autora, Victoria Cuesta. Qui destaca que “és un projecte emotiu i de denúncia sobre la realitat que viuen tots els immigrants, en què explico mitjançant un diàleg amb el meu fill i el meu marit la meva experiència com a immigrant d’Andalusia a Catalunya”.

Les dues autores posaran en comú les seves obres, històries i personatges, aquesta tarda, a les 18:30h a l’altell de Can Gallissà.

spot_img

El + Vist