14.3 C
Lloret de Mar

Dues obres de companyies lloretenques, al FITAG 2016

A més, el municipi acollirà la representació de 'Vital Signs' el 27 d'agost al Teatre Municipal de Lloret.

Presentació del FITAG
Presentació del FITAG

Darreres Notícies

Lloret de Mar tornarà a ser present al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG). Aquest any hi participa a través de dues obres: Els boscos d’en William, de la lloretenca Quantus Teatre i El Mirall de Blanes, i Código Alfa de Corset Teatre, formació sorgida de l’aula municipal de teatre. Albert Robert, com a regidor de Cultura, està molt satisfet de la representació lloretenca. Les representacions tindran lloc els propers 25 i 26 d’agost al teatre municipal de Girona.

A més a més, Lloret torna a participar a la Xarxa FITAG als Municipis, de manera que el 27 d’agost acollirà la representació de l’obra Vital Signs, de la companyia Galgal Theatre al Teatre Municipal de Lloret. És una obra inspirada en l’atemptat que va tenir lloc l’any 2009 a Israel, en un bar per a adolescents homosexuals situat a Tel Aviv.

Companyies teatrals d’onze estats diferents vindran a les comarques de Girona el proper mes d’agost per participar en la setzena edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, que tindrà lloc del 23 al 27 d’agost i acollirà més de 29 espectacles.

spot_img

El + Vist