Divendres, 30 octubre 2020
10.7 C
Lloret de Mar
Protesta feta el passat 10 de juliol per demanar a la Generalitat l'anul·lació del projecte d'ampliació de l'autopista C-32 fins a Lloret i la finalització dels peatges

El 31 d’agost del 2021, data de finalització definitiva dels peatges de la C-32

Aturem la C-32 i Preservem el Maresme assenyalen que, si es desenvolupa seguint els acords de la ‘Declaració i el Pacte de Mobilitat del Maresme’, pot suposar una fita històrica.

Protesta feta el passat 10 de juliol per demanar a la Generalitat l'anul·lació del projecte d'ampliació de l'autopista C-32 fins a Lloret i la finalització dels peatges

Darreres Notícies

Municipis confinats els caps de setmana, comerços grans tancats i activitats suspeses

S'aturen totes les activitats extraescolars i l'activitat cultural i tanquen els centres esportius. Tampoc no es podrà entrar i sortir de Catalunya durant tota la setmana. Les mesures entraran en vigor aquest divendres i duraran, de moment, 15 dies.

Lloret de Mar avala dues de les propostes de l’estudi informatiu per ampliar la C-32

L'Ajuntament ha presentat al.legacions a l'estudi informatiu del nou ramal de la C-32 entre Tordera i Lloret i avala dues de les alternatives proposades.

Protocol de seguretat antiCOVID al cementiri amb motiu de Tot Sants

Com a mesures més destacades, hi ha la limitació de l’aforament a un màxim de 500 persones, un 25% del total.

La residència de gent gran i centre de dia es començaran a construir l’any 2022

Amb aquest calendari treballa l’Ajuntament, després que el passat divendres signés un conveni amb la Generalitat, pel qual el govern català es compromet a finançar 48 places públiques noves al centre.

L’Ajuntament signa un conveni amb Pas a Pas per atorgar-li 9.000 euros

Es tracta d'un conveni que se signa anualment per ajudar a l'entitat a impulsar projectes per afavorir la inclusió d'infants que pateixen TEA.

El 31 d’agost del 2021 és la data de la finalització definitiva del peatge de la C-32. Així ho anunciat el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, el passat divendres al consell comarcal del Maresme. Des de les plataformes Aturem la C-32 i Preservem el Maresme ho valoren de manera molt positiva. Consideren que pot suposar una fita històrica si es concreta i es desenvolupa seguint els acords de la Declaració i Pacte de Mobilitat del Maresme.

Davant d’aquest anunci, a través d’una nota de premsa, Aturem la C-32 i Preservem el Maresme expliquen que es tracta d’una “oportunitat” per revertir les “nefastes” polítiques de mobilitat i infraestructures. A més, creuen que també ha de servir per acabar amb “l’explotació de la ciutadania per part d’Abertis”, convertir la Nacional II en una via pacificada i per assolir un transport públic de qualitat.

Un dels portaveus, Joan Mora, recorda que “hi ha un conveni del 2015, que recull que si es fa inversió, s’allargaran els peatges” i desitja que “esperem que aquest conveni no es porti a terme i compleixin la seva paraula”.

Les dues plataformes també assenyalen que aquesta notícia no pot amagar que fa poques setmanes la Generalitat ha presentat un nou projecte per allargar la C-32 de Tordera a Lloret de Mar. Des d’Aturem la C-32 creuen que comporta “un peatge a l’ombra per Abertis, així com la destrucció d’espais naturals i la promoció del vehicle privat”. En aquest sentit, asseguren que cal desenvolupar projectes alternatius en clau sostenible, com desdoblar i millorar les vies actuals.

SEGUEIX-NOS

4,928SeguidorsSeguir
3,287SeguidorsSeguir
12,913FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

L’ADF i l’Ajuntament denuncien l’incivisme dels abocaments il·legals

L'últim detectat ha estat a l'antiga carretera de Vidreres i ja s'ha retirat. L'ADF creu que podria tractar-se d'un taller mecànic il·legal.

Mor a la guerra d’Armènia Armen Knyazyan, propietari dels restaurants Giorgio i Xaloc

Tenia 46 anys, era una persona molt estimada i familiars i amics el recorden com un "heroi".

Demanen 24 anys de presó per a l’acusat de matar un italià a Lloret

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d'agost del 2017, a la discoteca St' Trop.