16.6 C
Lloret de Mar

El Banc de Sang amplia les places per donar sang a Lloret, davant l’elevada demanda

160 persones ja han reservat plaça per donar sang a Lloret de Mar, en la campanya que es fa avui i demà.

Una bossa al Banc de Sang i Teixits
Una bossa al Banc de Sang i Teixits

Darreres Notícies

160 persones ja han reservat plaça per donar sang a Lloret de Mar, en la campanya que es fa avui i demà al municipi. Davant l’èxit, el Banc de Sang i Teixits ha decidit ampliar les places. Recordem que, arran de la situació de pandèmia, es demana als voluntaris que reservin plaça al web donarsang.gencat.cat.

La promotora del Banc, Meritxell Casacuberta, explica que tenien previstes 40 persones avui al centre cívic del Rieral i 120, demà al Teatre. Com diem, s’han obert noves places perquè tothom que vulgui col·laborar amb la donació pugui fer-ho.

Donacio de sang simbolica
Donació de sang simbòlica (www.65ymas).

La primera jornada de donació serà aquesta tarda, de cinc a nou, al centre cívic del Rieral. La segona, serà demà divendres, al Teatre: al matí, de deu a dues, i a la tarda, de quatre a vuit.

Recordem que poden donar sang les persones entre 18 i 70 anys, que pesin més de 50 quilos i es trobin bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l’any, mentre que els homes ho poden fer un màxim de quatre. A més, a diferència del que es pugui pensar, no s’hi ha d’anar mai en dejú ni és cap impediment el fet de tenir el colesterol alt.

spot_img

El + Vist